Fermentált italok workshop-Czibolya Dettivel
Készen állsz rá, hogy valami újat tanulj a fermentálásról? Ha igen, akkor ez a workshop neked szól! Ezúttal a fermentált italok világába szeretnénk titeket bevezetni, mert bizony mikroorganizmusok segítségével nem csak ételeket, hanem rendkívül egészséges, probiotikus italokat, “üdítőket” is készíthetünk.
Na de, miért is fontos, ilyen italokat készíteni és fogyasztani a mindennapokban?
A workshopon Czibolya Detti, erről is mindent megoszt majd velünk. Detti sok éve foglalkozik a témával és már több ezer liter kombucha és vizikefír született a kezei alatt.
Na de, miért is fontos, ilyen italokat készíteni és fogyasztani a mindennapokban?
A workshopon Czibolya Detti, erről is mindent megoszt majd velünk. Detti sok éve foglalkozik a témával és már több ezer liter kombucha és vizikefír született a kezei alatt.
Helyszín: GasztroTerem, 1042 Budapest (Újpest) Szent István tér 6.
22000 Ft
Bővebben a fermentált italok workshopról
Tematika
- A 2,5-3 órás programon, először is megismerkedünk a fermentálás alapjaival, a kombucha eredetével, a kombucha mikrobiológiájával, majd kitérünk arra is, hogy miért olyan jó kombuchát készíteni és fogyasztani a mindennapokban.
- A workshoppn többféle kombuchát kóstolunk a natúr ízektől, egészen a komplex dzsúsz párosításokig.
- Együtt megtanuljuk, hogyan készíthetünk kombuchát.
- Mindenki kap egy indító kultúrát, amellyel otthon is könnyen elkészülhet majd a kombucha.
- Végül mindenki elkészítheti a kedvenc őszi ízesítésű kombucháját, amit haza is vihet. A workshopon üveget is kaptok hozzá.
- A worshopon vendégváró falatokkal, kávéval, teával is várunk titeket.
- Emlékeztetőül, mindenki kap egy kis leírást a folyamatról és recepteket az ízesítéshez, amit otthon is elő lehet venni, ha szükség van rá.