Édes kovász készítése kurzus
Ha már tudunk kovászos kenyeret készíteni, miért is állnánk meg itt? Hiszen bármilyen élesztőt igénylő édes vagy sós péksüteményt el lehet készíteni kovásszal is. Persze van néhány trükk amit alkalmaznunk kell, hogy pazar legyen a végeredmény. Például, érdemes a péksüteményekhez édes kovászt használni.
Ebben a tananyagban, mindent elmondok nektek ennek miértjeiről, megmutatom, hogyan tudtok könnyen édes kovászt készíteni a már meglévő hagyományos kovászból és, hogy milyen állapotban a legjobb felhasználni.
Én nagyon szeretek édes kovásszal dolgozni, rendkívül sok dologra használható fel és a világ legfinomabb, hosszan érlelt péksüteményei készíthetőek el vele otthon. Innen már csak egy lépésre vagytok ti is ettől.
5990 Ft
Az édes kovász készitése kurzus tartalma:
- Édes kovász jelentése
- Édes kovász használatának előnyei
- Édes kovász készitése lépésről-lépésre, részletes leírás
- Édes kovász készitése videókkal
- Édes kovász használati útmutató: frissítési arányok, időzítés, fenntartás
- Szükséges édes kovász mennyiség számítása