Kovászos bejgli kurzus
Előzmény kurzus, érdemes ezt is megnézned! 😉
Tudtátok, hogy kovásszal bármit el tudunk készíteni, amit élesztővel is? Tényleg bármit, még az ünnepi bejglit is! Én évek óta kovásszal készítem, mert ellenállhatatlan és utánozhatatlan az íze és az állaga.
Az évek alatt rengeteget kísérleteztem és minden egyes kis részletét kidolgoztam a receptnek, valamint a technikának, majd leírtam és levideóztam. Így született meg, a Beglit, kovásszal videós, e-book, amelyben rengeteg hasznos információt, tippet szedtem össze nektek a bejgli készítéssel kapcsolatban, hogy nálatok is a tökéletes kovásszal készített bejgli díszelegjen az ünnepi asztalon. Bár egy kicsit hosszabb idő az elkészítése, a kovászos mivolta miatt, de ígérem nektek minden várakozást megér, isteni finom és rendkívül sokáig friss marad.
9990 Ft
A Bejglit, kovásszal online tananyag felépítése:
- Bejgli történelem
- Bejgli kisokos, ami minden információt, lehetséges nehézséget, hibalehetőséget átfog és megoldási javaslatot nyújt
- Részletes leírás az aktív kovász előkészétéséhez
- Részletes recept a bejgli elkészítéséhez
- Recept a hagyományos diós és mákos töltelék elkészítéséhez
- Recept, két különlegesebb ízvilágú töltelékhez (pisztáciás és csokis-narancsos)
- Kétféle módszer a bejgli töltésére, videókkal
- Segítség a folyamatok időzítéséhez
- Tippek bejgli tárolásához
A kovászos bejgli a tapasztalataim alapján, akkor a legfinomabb, ha édes kovásszal készítjük, így nektek is ezt javaslom, de természetesen lehet hagyományos kovásszal is dolgozni. Erre az esetre is kitérek a tananyagban.
Az édes kovász készítésének módszere, nem része ennek a tananyagnak, egy másik különálló kurzust találtok majd róla.